Effektiv bemanning

Vår VD har ordet!

2017-06-02

Idag är det exakt 3 1/2 år sedan vi startade Effektiv Bemanning & Rekrytering. Det står i media dessa dagar att högkonjunkturen gynnar bemanningsbranschen. Jag håller med. Men jag vill också tillägga att genomsnittsökningen från Q1 2016 till Q1 2017, som tydligen skall vara 19% enligt Almega och Bemanningsföretagen, hjälper ju till att Sverige rullar framåt och att företag kan ta in flexibel personal när det behövs.

Vi på Effektiv har själva haft en bra start på året med en omsättningsökning på 76% jämfört med Q1 föregående år. Det gynnar givetvis Effektiv, men inte minst gynnar det även fler parter. Det gynnar alla våra medarbetare som blir stolta för att vara en del i det vi skapat tillsammans på 3 1/2 år, där de är vår viktigaste resurs som vi stolt kallar våra ambassadörer. Det gynnar även de organisationer vi har förmånen att få stötta ekonomiskt, såsom Garissa ihop med Erikshjälpen och Hope for Children. Vi sponsrar även mängder av idrottsklubbar, från elitverksamhet till ungdom/barnidrott för både killar och tjejer.

Vi stödjer också en organisation som heter Destination Gymnasiet för de elever i årskurs 9 som behöver extra stöttning med deras skolgång för att lyckas ta sig igenom till gymnasiet och nyligen har vi startat ett samarbete med Ung Cancer. Vi har valt dessa samarbeten för att vi tror på människan och för att vi älskar att dela med oss av det som vi tillsammans med alla konsulter, kunder och alla på våra kontor lyckats skapa under vår levnad som ett litet bolag.

Utöver det vi kan ge med ekonomiska medel, arbetar vi även för delaktigheten och arbetsglädjen för vår personal och därigenom långsiktiga samarbeten med våra kunder.

Vi jobbar dagligen med våra värderingar då vi är ett värderingstyrt bolag och dessa är Effektivitet, Långsiktighet, Driv och Framgång!

 

Responsiv Webbdesign av Argonova Systems