Effektiv bemanning

TOPPA LAGET MED PROFFSRekrytering

Idag är medarbetarna den mest affärskritiska resursen för de flesta företag. När erfarenhet, kompetens och personlighet är matchade mot dina behov blir resultatet alltid strategiska konkurrensfördelar. Att rekrytera rätt är en investering men att rekrytera fel kan få katastrofala följder. Därför är det viktig med en Effektiv partner som hjälper dig att hitta en lösning som stödjer dina affärsmål.

Vi har en beprövad processmodell som startar med en analys av dina behov. Vi hjälper dig att skapa en kravprofil av den önskade medarbetaren oavsett om det är en generell medarbetare, specialist, VD eller styrelsemedlem. Därefter undersöker vi marknaden åt dig. Vi har ett stort nätverk i Västsverige som sträcker sig över många branscher. Från ekonomi, IT, sälj- och marknad till offentlig förvaltning. När vi har rätt urval bedömer vi kompetens, erfarenhet och personlighet. Därefter matchar vi kravprofilen mot de olika kandidaterna och ser vilka som kvalificerar sig till finalen. Tillsammans med dig bestämmer vi guldkandidaten.

När kandidaten är anställd följer vi upp rekryteringsprocessen och hur kandidaten fungerar i din verklighet. Alltför att göra din investering så Effektiv som möjligt.

 

Responsiv Webbdesign av Argonova Systems