Effektiv möter framtiden med fokuserat ägarskap

Bild på Mathias Svensson

Effektiv startade verksamheten för fyra år sedan i Borås och har med rekordsnabb tillväxt utvecklats till ett av de mest framgångsrika konsultföretagen inom rekrytering och bemanning. Idag är företaget en driven partner som jobbar proaktivt med både karriären för konsulter och lönsam organisationsutveckling för företag i Västsverige. I samband med att verksamheten etablerat sig och fått en god grundstruktur, väljer Dennis Lenberg att gå vidare mot nya utmaningar. Kompanjonen Mathias Svensson blir nu ensam ägare.

  • Vårt uppdrag är att bli en långsiktig partner som alltid garanterar rätt person på rätt plats för alla verksamheter i Västsverige, oavsett om det är ”Taktikhyrda medarbetare” eller ”Strategianställda proffs”, säger Mathias Svensson. Effektiva organisationer är en förutsättning för att utveckla och utföra innovativa affärsidéer. När alla nyckelpositioner trimmas på insidan kan våra kunder framtidssäkra konkurrenskraften och skapa tillväxt.
  • Nu när vår egen organisation utvecklats med nya medarbetare har vi en riktigt vass laguppställning. Därför kan vi med tillförsikt växla upp för att mötet framtiden. Vår taktik är att hjälpa företag att forma en vinnande laguppställning när marknaden ständigt förändras. Nu kommer det bli ännu enklare för våra uppdragsgivare att hitta rätt kompetens. Nyckelordet är maximal tillgänglighet, avslutar Mathias Svensson. Idag är vi en spelare att räkna med i Borås och Göteborg. Imorgon ska vi göra skillnad på riksnivå.