image slide 2

Products

Chaufför på deltid till ICA:s e-handelslager

GöteborgSverige
Postat 91 dagar sedan
Uthyrning
Uppdrag
Lager/Logistik
Yrkestyp
Visstidsanställning
Anställningstyp
Jan 30, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Gillar du att leverera högklassig service och köra bil? Är du student eller innehar en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill jobba extra? Nu söker vi dig som har ett bra lokalsinne och vill jobba som budbilschaufför hos ICA:s e-handelslager i Arendal. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen att ansöka redan idag!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som budbilschaufför kommer du att leverera matkassar till kunder i Göteborgsområdet med omnejd. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av distributionsarbete, men också att du på ett smidigt sätt kan arbeta fysiskt då även lossning och lastning kan förkomma i tjänsten. Arbetet kan ske både i grupp och självständigt vilket gör att du som person ska kunna vara flexibel och kunna samarbeta på ett strukturerat vis, men också besitta en bra kommunikationsförmåga. I arbetet krävs det också att du är kvalité- och serviceinriktad. Arbetspassen är måndag-söndag mellan 06.00-23.00 där start-och sluttid kan variera vilket innebär att du kommer behöva vara tillgänglig minst 2–3 dagar i veckan. Start för tjänsten sker löpande och du kommer att genomgå 5 dagars utbildning dagtid innan du kommer kunna lägga in din egen tillgänglighet.

Vem är du?
Vi söker nu dig som är student och har minst 1 år kvar på dina studier eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att trivas i rollen har du lätt för att ta eget ansvar och kunna planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du har god lokalkännedom och lär dig lätt att hitta till gator och adresser. Du gillar att arbeta i högt tempo och förstår vikten utav att alltid göra kunden nöjd. Slutligen är du även en bra lagspelare med god kommunikativförmåga. Arbetet kan innebära daglig kontakt med både kollegor och kunder. Därav är det en fördel att tala och skriva flytande i såväl svenska som engelska. Vänligen specificera även om du kan jobba dagtid, kväll, helg eller samtliga. Krav: - B-körkort minst 2 år. - Hög servicenivå. - Datavana. - Flytande svenska i tal och skrift. - God fysik. - Kan arbeta minst 3 dagar/veckan. - Kan starta vecka 2, 2024. Meriterande: - Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning. - God lokalkännedom och kan följa GPS. - Erfarenhet av matbutik.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
Student, deltid, chaufför, budbil, Hisingen, Göteborg


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Säljledare Lidköping till Kinnarps
Lidköping
Heltid
Company Logo
Inköpare
Borås
Heltid
Company Logo
CNC-operatör
Varberg
Heltid
Company Logo
Servicetekniker Södra Sverige
Växjö
Heltid
Company Logo
Maskinoperatör
Falkenberg
Heltid