image slide 2

Products

Backend-utvecklare till 365id. Placering Halmstad eller Malmö

HalmstadSverige
Postat 92 dagar sedan
Rekrytering
Uppdrag
IT
Yrkestyp
Tillsvidareanställning
Anställningstyp
Jan 27, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Backend-utvecklare, svåra att nå men här erbjuds du en riktigt bra arbetsplats som vi tror att vi kan locka dig med. Hos 365id har du en spännande väg framför dig med utveckling av både produkt och dig själv. Du är troligen så där härligt tekniskt nördig och på riktigt intresserad. Molnbaserade tjänster, .NET, Azure och C# är delar av ditt DNA. Vi ligger långt fram i tekniken. Placering möjlig i Halmstad eller Malmö. Välkommen till utvecklingsteamet på 365id!

Din framtida arbetsgivare
365id utvecklar och säljer id-verifieringslösningar till kunder över hela världen. Våra innovativa och egenutvecklade 365id Scanners kompletteras nu med ytterligare id-verifieringslösningar i form av appar och SDK. Våra kunder är allt från internationella aktörer i finansvärlden till den lokala bilförsäljaren. Vi är ett ungt entreprenörsföretag men har redan lyckats etablera marknadsnärvaro i stora delar av världen med fler än 800 kunder.

Vad erbjuder rollen?
Du kommer att vara en del av utvecklingsteamet som för närvarande består av sex personer, varav en teamledare. Förutom utvecklare består 365id av säljare, support, logistik och ett par administratörer. Arbetsplatsen präglas av en entreprenöriell anda med högt i tak och företagets mål är att fortsätta att utveckla och utvecklas. 365id är väldigt mån om stämningen på kontoret och vi ser till att trivas ihop. Bolaget är inne i en tillväxtfas och vill fortsätta sin spännande resa, vill du följa med? Systemdesignen består till stor del av en molnbaserad lösning. All utvärdering av de skannade ID-handlingarna sker i molnet. Dagens lösning kommer att byggas ut för att bestå av en komplett lösning med stöd för systemen i alla världsdelar. Detta ställer stora krav på systemdesign samt säkerhet. Produktionssystemet ligger idag i Microsoft Azure. När man är inne i en tillväxtfas, så som 365id är, kan vi lova att den ena dagen inte är den andra lik och det finns bara möjligheter. Här får du erfarenhet av hur man bygger ett globalt företag och med stora möjligheter till personlig utveckling.

Vem är du?
Som person är du driven, engagerad och ambitiös. Laget före jaget är viktigt för dig och vi tror även att din noggrannhet och flexibla sida kommer väl till pass. Ett lösningsorienterat tänk, präglat av nyfikenhet värdesätts. Utöver din personlighet så behöver du såklart ha kunskap, kan du något eller några av nedan är det intressant: • NET • C# • Microsoft Azure's byggstenar • Inbyggda system Kan du dessutom någon/några av dessa så är det ett plus: • Al • OpenCV • Linux • C++ • Microsoft SQL

Är detta din perfekta match?
Vi hoppas det! Du hamnar på ett företag med en familjär anda, högt i tak och lättsam stämning. För 365id är teamet det viktigaste där det är du och dina kollegor som driver företaget framåt. En hälsning från 365id: Vi har kul tillsammans och håller oss i form med löpning samt gemensam träning. Vi fikar tillsammans och bjuder på en enklare frukost varje dag. Du får riktigt bra kaffe och vi har en frysbox full med glass. Inom kort kommer vi också flytta till nya luftiga och fräscha lokaler på Karlsrovägen 77, på Flygstaden i Halmstad. Kontor finns även i Malmö och placeringsort är därför möjlig i båda av dessa städer.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval sker löpande. Vid frågor, kontakta gärna Anders Jansson, [email protected]

Sökord
Backend, developer, utveckare, inbyggda system


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Maskinoperatör
Södertälje
Heltid
Company Logo
Säljledare Lidköping till Kinnarps
Lidköping
Heltid
Company Logo
Inköpare
Borås
Heltid
Company Logo
CNC-operatör
Varberg
Heltid
Company Logo
Servicetekniker Södra Sverige
Växjö
Heltid