EFFEKTIV ÄR VINNARE I ÅRETS REKRYTERINGSFÖRETAG

Och vinnaren är…Effektiv!

Den 22 mars gick galan Recruitment Awards av stapeln på Nalen i Stockholm. En gala som anordnas av branschorganisationen Branschen.se. Branschen.se och Recruitment Awards uppmärksammar och hyllar företag inom rekrytering och bemanning som under det gångna året har gjort en särskild insats för branschen.

Från finalist till vinnare

Effektiv var ett av många företag som var nominerade såväl i kategorin Årets Raket som Årets Rekryteringsföretag. Efter juryns bedömningsprocess gick Effektiv vidare till att bli en av finalisterna i de ärofyllda utmärkelserna. Och under galakvällen stod det klart att Effektiv blivit framröstade som vinnare i en av kategorierna. Laganda och kombinationen sportslig attityd och målfokuserad taktik, kan tänkas vara receptet för Effektivs vinst under galan.

Med laget i hjärtat

Det var en stolt Mathias Svensson som fick gå upp på scen och ta emot priset. Med laget i hjärtat och priset i sin hand, beskriver Effektivs VD och grundare följande:

-Vi är otroligt tacksamma för denna utmärkelsen och vi delar priset med hela laget av konsulter, medarbetare, kandidater, kunder och samarbetspartners. En stor eloge till hela Effektiv. Jag är bara den stolta tränaren som får äran att ta emot priset. Priset som är resultatet av det våra stjärnor levererar och skapar dagligen. Jag är imponerad av matcherna som vi spelar varje dag! Vi nöjer oss inte i vårt arbete, utan vi kommer genom våra lagspelare, vår innovativa taktik och vårt mod, fortsätta kämpa för att nå nya höjder. Detta priset kommer även hjälpa oss att visa styrkan i vårt varumärke och arbete när vi etablerar oss i nya städer.

Juryns vinnarmotivering:

Årets Rekryteringsföretag kännetecknas som ett modernt högpresterande och lönsamt bolag som alltid strävar efter starka partnerskap med sina kandidater och kunder. Under 2021 har företaget fortsatt sin utvecklingsresa på ett mycket positivt sätt som bidragit till strategiskt viktiga rekryterings-affärer och en stor omsättningsökning.

(Läs gärna motiveringarna till de båda utmärkelserna här)

Tack till alla som bidragit till denna vinsten. Utan er, inget Effektiv. Men ni känner oss. Vi nöjer oss inte här. Nu ska vi gå vidare och göra fler människor till vinnare i arbetslivet där ute!

Sanna Johansson
Marknad- och kommunikationsansvarig