image slide 2

OM EFFEKTIV

För vinnare i arbetslivet

Vi kommer från en värld där rätt person på rätt plats skapar det vinnande laget.

Effektiv startade egentligen på en fotbollsplan…

Efter en lång proffskarriär valde grundaren, fortsatt VD och ägare, Mathias Svensson att ta all energi och laganda från idrottsvärlden och omsätta den till näringslivet. Från spelplanen till bemanning- och rekryteringsplanen. Taktik, strategiska mål och ett framgångsrikt lagbygge tog Mathias med sig in i bolaget.

Men Effektivs värderingsstyrda kärna går längre bak än så. Ett av Mathias första jobb var som personlig assistent. Det gav honom insikten att sätta människan i första rummet, för allas lika värde. Fotbollskarriären tillsammans med värderingarna skapade just insikten att hela teamet behövs för att lyckas.

Spola fram några år – till idag – och Effektiv har blivit en riktig framgångssaga.

Effektiv har idag blivit ett Effekteam – ett team som består av en laguppställning som har nätverk och erfarenhet inom branschen i kombination med utbildning. På så sätt får vi en blandning av både traditionella metoder och nytänkande idéer. Med ipool i laget har vi klivit in i techvärlden, där vi tror på det innovativa. Vi vågar utmana och testa nya vägar.

Välkommen till en organisation som verkligen ser personalens kompetens, har roligt tillsammans, med ett hjärta som klappar extra för ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord varje dag: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga.

Vi garanterar rätt person på rätt plats oavsett om det gäller att bemanna med taktikhyrda medarbetare, att toppa laget med strategianställda proffs eller att utveckla befintlig laguppställning till ett dreamteam.

Med Effektiv blir du alltid vinnare av den perfekta matchen.

För vinnare i arbetslivet.

VÅR MISSION

Vi ska i god tid assistera våra kunder på deras hemmaplan genom att framtidssäkra organisationen med rätt kompetens och digitala verktyg så de kan nå sina affärsmål när marknaden förändras

VÅR VISION

Att bli den mest innovativa kompetenspartnern för organisationer där alla vill vinna tillsammans

Arbetstimmar levererade
Rekryteringar i Sverige
Sponsrade klubbar i Sverige
image slide 2

EFFEKTIVA VÄRDERINGAR

Guld är inte något vi bara siktar mot det är också våra byggstenar

image
UTVALD

Den perfekta matchen

Effektiv startade egentligen på en fotbollsplan 2006. Mästerlig taktik, strategiska mål och ett framgångsrikt lagbygge i båda fallen skapade vinnare. Några år senare föddes idén att ta all energi från idrottsvärlden och omsätta den i affärsvärlden. Läs hela historien och se varför det är så viktigt för oss att alltid hitta rätt spelare till rätt plats

Mathias Svensson
Effektiv medarbetare
Nov 26, 2023

NÅGRA AV VÅRA UTMÄRKELSER

Vi är stolta över att som team tillsammans vunnit följande utmärkelser

EFFEKTIVA SUCCESS STORIES

Upplev framgångssagor i en effektivare värld. Läs inspirerande berättelser om hur vi hjälpt våra kunder hitta sina drömspelare. Upptäck hur du också kan skapa en effektiv arbetsmiljö och hitta ditt dreamteam.

NÅGRA AV VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Vi är stolta över att ha förtroendet från våra samarbetspartners!