image slide 2

EFFEKTIV NYHET

ANTICIMEX ÄR NY KUND TILL EFFEKTIV – PÅ ALLA ORTER

Nu blir Effektiv och Anticimex långsiktiga lagkamrater – ett stolt partnerskap med stor potential. Med matchande värderingar och en vinnande strategi, där laganda och transparens står i centrum, ingår företagen nu ett spännande samarbete.

Anticimex och Effektiv tecknar nu ett partneravtal gällande rekrytering och inhyrning av tjänstemän och kollektivarbetare för en lång period framåt.

Ett dreamteam på den nationella spelplanen

Effektiv har fått möjligheten att hjälpa Anticimex med sommarpersonal 2023 inom bland annat kategorin skadedjurstekniker och kundservice. Ett samarbete som involverar samtliga av Effektivs lokala kontor inom både rekrytering och bemanning.

Effektiv blir således en helhetspartner inom personalsegmentet med specialistkompetens inom olika områden när man tillsätter personal över organisationens olika avdelningar. Därtill med flera produkter – rekrytering och bemanning – i kombination med att man ingår partnerskapet på flera orter. Den nationella spelplanen.

Matchande värderingar leder till träffsäkra mål

Anticimex ser ljust på samarbetet med Effektiv och förväntansbilden är tydlig. Att bolagen ska ha samma målsättning att göra samarbetet till en framgång för Anticimex chefer och medarbetare. Med målet att Anticimex blir ännu bättre tack vare samarbetet med Effektiv.

– Vi valde Effektiv som samarbetspartner eftersom Effektivs erbjudande passar bra ihop med våra behov. Bra täckning över landet. Bra värderingar som matchar Anticimex värderingar, kommunikativa och flexibla, beskriver Jacqueline Fowler, HR-chef Anticimex.

– Effektiv ser jättepositivt på samarbetet. Anticimex delar våra värderingar där även lagarbete och transparens värdesätts högt, vilket ger goda förutsättningar till ett långvarigt samarbete. Ett samarbete som involverar alla våra Effektivkontor inom både rekrytering och bemanning, vilket också är väldigt kul, säger Mattias Jonsson, Partner Effektiv.

Från första mötet med Anticimex har Effektiv upplevt ett professionellt bemötande och en vilja att hitta ett långsiktigt samarbete för båda parter. Effektiv strävar alltid efter att arbeta med kunder med rätt värderingar och med människor som delar vår syn på personal och kompetensutveckling.

Grattis till oss för att vi vill spela i samma lag med möjligheten att tillsammans vinna GULD!