image slide 2

EFFEKTIV ARTIKEL

EFFEKTIV ÄR FINALIST - ÅRETS REKRYTERINGSFÖRETAG

Effektiv är stolta över att meddela att de har blivit utsedda till en av finalisterna i kategorin Årets Rekryteringsföretag. Med över 650 inskickade nomineringar till Recruitment Awards har jurygruppen valt Effektiv som finalister till utmärkelsen Årets Rekryteringsföretag. Denna utmärkelse är ett kvitto på företagets engagemang, kompetens och prestationer inom branschen.

Recruitment Awards lyfter fram rekryterings- och bemanningsbranschens främsta aktörer. Priset Årets Rekryteringsföretag har instiftats för att främja utvecklingen av rekryteringsbranschen där det vinnande företaget framstår som en god representant för hela branschen. Ett företag med nytänkande lösningar, bra personalpolicy och som drivit åtgärder för att rusta företaget inför framtiden.

Juryns motivering lyder:

“Effektiv har med rötterna från idrottens värld skapat en lagkänsla som under de senaste åren etablerat bolaget som en av de attraktivaste aktörerna på marknaden. Med en framåtlutad blick tar man nu rejäla kliv in i tech-världen genom att bana väg för nytänkande lösningar som rustar bolaget inför framtiden. Genom att dessutom utöka sin tjänsteportfölj är och förblir Effektiv en ytterst stark framtida aktör på den svenska rekryteringsmarknaden”

Genom att kombinera innovation, lokal förankring och en stark passion för att matcha rätt talang med rätt företag har Effektiv inte bara uppnått framgång för sina kunder, utan också förbättrat arbetslivet för många individer.

“För oss på Effektiv är det en otrolig ära att bli finalist i kategorin Årets Rekryteringsföretag. Det är ett bevis på vårt engagemang för att leverera kvalitativa rekryteringar och vår passion för att göra skillnad i människors liv genom att koppla ihop rätt person med rätt företag. Utmärkelsen är resultatet av det våra rekryteringsstjärnor levererar och skapar dagligen. Under året har vi utvecklat vårt rekryteringsarbete, med stort fokus på kombinationen mänsklig expertis och digital taktik, säger Mathias Svensson, vd på Effektiv.

Effektiv vill också rikta ett hjärtligt tack till alla sina kandidater, samarbetspartners, konsulter och lagspelare i hela Effekteam. Utan ert stöd och förtroende skulle denna utmärkelse inte vara möjlig. Tillsammans ser vi fram emot att skapa ännu fler meningsfulla samarbeten i framtiden.