image slide 2

EFFEKTIV NYHETER

EFFEKTIV ÄR STOLT PARTNER TILL ÖIS FOTBOLL

Effektiv och ÖIS Fotboll blir nu långsiktiga lagkamrater. Nu kliver Effektiv in på planen som ny partner på Sällskapet-nivå. Med Effektivs rötter inom idrottsvärlden, ser ÖIS Fotboll Effektiv som ett strålande nyförvärv till det rödblå nätverket.

I detta nu arbetar ÖIS Fotboll nära Effektiv, då de valt Effektiv som rekryteringspartner i processen med att tillsätta en ny klubbchef.

Nya möjligheter i nätverket

– Effektiv är en nygammal partner som nu tar klivet in i värmen på riktigt när de nu blir en del av Sällskapet. Effektiv har också verkat som föreningens rekryteringspartner i rekryteringen av vår nya klubbchef. Det skall bli roligt att få jobba med Effektiv de närmsta tre åren för att skapa nya affärsmöjligheter i nätverket, beskriver Niklas Allbäck, kommersiellt ansvarig ÖIS Fotboll.

Idrottsrötterna präglar bolaget

– Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning. Idrottsrötterna präglar bolaget, dels genom att vi arbetar i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels då sponsring till idrottsföreningar är en betydande del. Samhällsengagemanget har blivit en hjärtefråga för bolaget. Företaget genomsyras av värdeorden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga, tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Nu ser vi fram emot att ta GULD med ÖIS Fotboll, beskriver Joakim Whitefield, delägare och kontorschef för Effektiv Göteborg.