image slide 2

EFFEKTIV NYHET

EFFEKTIV BLIR HUVUDSPONSOR TILL IFK GÖTEBORG

Effektiv har länge haft ett engagemang i IFK Göteborg, då man valt att sponsra klubben under flera års tid. Nu väljer man att växla upp tillsammans när Effektiv kliver in på planen som huvudsponsor.

Ett huvudsponsorskap – flera möjligheter

Genom det utökade samarbetet mellan Effektiv och IFK Göteborg möjliggörs nya samarbetsytor, ett stärkt nätverk samt ökad varumärkeskännedom. Tillsammans med IFK Göteborg kommer Effektiv kunna utföra spännande och roliga aktiviteter i idrottens tecken tillsammans med kunder, konsulter och kandidater. Att förstärka samarbetet med ett väletablerat varumärke som IFK Göteborg, ger också Effektiv möjligheten att synliggöra det egna varumärket på bred front till kandidater och kunder såväl i Göteborg som nationellt.

Samhällsnyttan i fokus för Effektiv

Huvudsponsorskapet bidrar till goda förutsättningar såväl på som utanför planen. Att ge barn och ungdomar chansen till trygghet och glädje är en hjärtefråga för bolaget och var en bidragande faktor till att man valde att gå in som huvudsponsor.

– Att kunna vara med och möjliggöra att barn och ungdomar får en meningsfull och aktiv fritid som skapar trygghet och framtidstro, där våra barn och ungdomar kan leva sina drömmar ger oss en enorm glädje. Dessutom innebär samarbetet att vi, tillsammans med IFK Göteborg, kan öka kännedomen om oss och vad vi kan bidra med till våra kunder och framtida kandidater och kollegor, säger Joakim Whitefield, delägare och kontorschef för Effektiv Göteborg.

Matchande ambitioner och vinnarmentalitet

– Det är spännande att vi nu går in i ett utökat partnerskap med Effektiv. De har varit med som partner i flera år och vi ser tillsammans att samarbetet ger stort värde för oss båda. Effektiv är ett växande företag som har väldigt gott renommé i sin bransch. Deras ambitioner och vinnarmentalitet matchar väldigt väl det vi i Blåvitt strävar efter, både på fotbollsplanen och vid sidan av den. Inte minst i vårt växande partnernätverk, säger Magnus Eriksson, kommersiell chef i IFK Göteborg.

Effektiv sponsrar i dagsläget ett 100-tal föreningar och flera individuella idrottare, där samhällsengagemanget har blivit en hjärtefråga för bolaget. Företaget genomsyras av värdeorden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga, tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Nu är vi redo att göra det tillsammans med IFK Göteborg!