image slide 2

EFFEKTIV NYHET

EFFEKTIV EXPANDERAR – SKARABORG BLIR NÄSTA SPELPLAN

Effektiv väljer att utöka sin verksamhet genom att starta upp ytterligare ett bolag. Denna gång blir spelplanen Skaraborg. Med sina värderingar Glädje, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga samt löftet ”För vinnare i arbetslivet” har man taktiken klar för att vinna matcher framåt i Skaraborg. Vi tog ett samtal med Effektivs VD, Mathias, för att höra mer kring expansionen och strategin framåt.

Hej Mathias!
Vilka fördelar ser du med att expandera verksamheten just nu?

– Vi växer tillsammans med många av våra kunder och ser en stor potential i Skaraborg då vi under 1,5 års tid undersökt marknaden och känner välkomnandet av regionen med alla som vi har träffat.

Vad fick dig att välja Skaraborg som nästa spelplan för Effektiv?

– Vi letar alltid efter stjärnor som kan föra vårat varumärke vidare och det har vi nu hittat i närområdet kring Skaraborg. Vi letar alltid efter ambassadörer som gillar hur vi arbetar. Då menar jag med allt ifrån värderingar till att ge tillbaka till samhället samtidigt som vi vill arbeta med affärer där vi skapar partnerskap. Man vinner inga matcher ensam. Utöver detta, ser vi hoppfullt på Skaraborgs näringsliv.

Vilken är Effektivs taktik för att vinna matcher framåt i Skaraborg?

– Vi letar nu kontor i området och har signerat några kundavtal som kommer gå igång inom kort. Men vi har av erfarenhet lyckats väl när vi väl har kommit ut och fått möjligheten att presentera oss. Många i vår bransch säger att de tar hand om sina konsulter, vilket kanske inte alltid är fallet. Det finns några i serien som inte följer domarnas regler helt enkelt. Vi är ett bolag med sportslig attityd. Vi vill ta hand om våra konsulter – vi inser att dem är det mest värdefulla vi har. Alla som är Effektiviserade, dvs. våra medarbetare och konsulter, skall vi ta hand om. Vi vill ge personalen de bästa förutsättningarna för sina yrkesroller och sitt arbetsliv.

 Hur ser strategin ut framåt för Effektiv?

-Vi kör på, vi har många sportprofiler i bolaget. Tre medarbetare har spelat fotboll i Premier League, så vi vet hur man sätter upp mål och sedan handlar det ju om att vinna matcher för att vara högst upp i tabellen. Vi är inte ute efter att vara störst däremot skall vi vara bäst! Så strategin är att använda allt det värderingsstyrda vi haft med oss i bagaget sedan 2013, in i nya orter och expandera med det vi är bäst på: Rätt människor på rätt position. Jag fick spela yttermittfältare en gång borta mot Malmö FF, det gick inget vidare.
En forward skall vara forward.

Med de orden, tackar vi Mathias för ett givande samtal om Effektivs spännande resa framåt.

Skaraborg – nu kör vi!