4-Års Jubileum!

Idag, den 1 december 2017, är det fyra år sedan vi bildade AB Effektiv Borås.

Resan pratar många redan om som en av dom mest framgångsrika i vårt närområde.

Vi har klättrat i tabellen som Åshöjdens BK, där vi började långt ner i seriesystemet för att långsamt klättra uppåt och utmana toppklubbarna i vår bransch. Jag känner mig som Blåbärskungen och vi har det senaste året värvat bland annat tre lirare; Hitte-Joel, Edward och Bagarn (egentligen heter dom Anders, Jens och Jim) samt ytterligare Pia Sundhage, Kosovare Asllani, Victoria Sandell Svensson och Lotta Schelin (heter egentligen Ulrica, Lovisa, Emma och Christina).

Vi har många lag i vår serie, det uppskattas till ca 23 bolag enbart på den lilla spelplanen som vi befinner oss på runtom Borås.

Vi har haft många anställda genom dessa fyra åren, just idag har vi ca 418 anställda i företaget och har rekryterat ut ca 300 till företag samt släppt över ca 164 stycken som varit inhyrda till företag.

Vi fick en rapport för tre veckor sedan som avsåg en uträkning för 2016 där Effektiv hamnade på 24:e plats som största arbetsgivare i Borås och det är helt magiskt hur stolta vi blev när det kom till vår vetskap, det kändes fantastiskt.

Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång är våra ledord, dessa skall vi andas i vardagen och ta med oss i dom besluten vi dagligen tar. Vi har ju inte funnits så länge så det sitter ju inte i väggarna än, men jag vill mena på att det sitter innanför personalens väggar.

Vi firar snart AB Effektiv Göteborg som har varit verksamt under 2 år och kommer då göra en story om den resan.

Jag vill även passa på att tacka Sofie, Lisa, Jimmy, Elaine, Caj, Nina, David, Stina, Albena, Peter, Anna och Tanja som varit med och bidragit till vår resa, men som antagit nya utmaningar i livet.

Sen har vi alla kunder som vi också har att tacka för denna resan och deras samarbetsvilja som gjort att vi funnit många nya vänner för livet.

VI ÄLSKAR VÅRA KUNDER OCH KÄNSLAN NÄR VI SKAPAT DEN PERFEKTA MATCHEN!

Mathias Svensson
VD

AB Effektiv Borås