Effektiv Matchning öppnar upp rusta och matcha på flera orter

Farzad Golkar Affärsområdeschef Matchning

Vi är glada över att kunna presentera nyheten att Effektiv Matchning nu blir en del av tjänsten rusta och matcha. I takt med förflyttningen från stöd och matchning till rusta och matcha, väljer bolaget även att expandera på flera orter.

Effektiv Matchning vinner upphandlingen

Effektiv Matchning vann upphandlingen som innebär att bolaget nu blir en del av rusta och matcha. Genom att visa tidigare erfarenhet av att arbeta med arbetssökande, på basis av sin stöd- och matchningsverksamhet, i kombination med att ha matchat ut dem till sysselsättning med hjälp av bemanningsverksamheten, gick bolaget i mål med upphandlingen.

Bolaget ser med glädje fram emot att få leverera inom tjänsten rusta och matcha och man har laguppställningen redo.

Startklara för nya orter

Effektiv Matchning har haft ett fint 2021, en säsong som inneburit att man hjälpt 143 kandidater ut i sysselsättning i såväl Borås som i Halmstad, där bolaget finns och verkar sedan tidigare. Nu väljer bolaget att utöka verksamheten på ytterligare orter såsom Göteborg, Stockholm, Falköping och inom kort även Jönköping.

Med ambitionen att hjälpa fler

Alla kandidater har olika behov och hos Effektiv Matchning individanpassar man kandidatens period så att det passar kandidatens behov och ändamål. Det kandidaterna alltid kan räkna med att få hjälp med är bland annat deras ansökningshandlingar, finslipa deras intervjuteknik, hjälpa de med arbetsgivarkontakter samt få karriärsvägledning av bolagets studie- och yrkesvägledare.

Genom att nu bli en del av rusta och matcha, ser man positivt på att en större grupp av arbetssökande kan vara berättigade att få den här hjälpen.

– Det är fantastiskt roligt att vi har vunnit upphandlingen och ska öppna upp på så många nya kontor, det innebär att vi får jobba med det vi brinner för – nämligen att hjälpa folk ut i sysselsättning och på så sätt bidra till samhället, säger Farzad Golkar, affärsområdeschef för Effektiv Matchning.

Läs gärna mer på effektiv.se/matchning