image slide 2

Effektiv bemanning

Bredda laget med taktikhyrda medarbetare

Har du ett akut personalbehov? Oavsett om det gäller tillfälliga volymbehov eller ett långsiktigt inhyrningsuppdrag – vi finns där när du behöver en flexibel organisation, ett dreamteam.

HAR DU ETT AKUT PERSONALBEHOV?

Oavsett om det gäller tillfälliga volymbehov eller ett långsiktigt inhyrningsuppdrag – vi finns där när du behöver en flexibel organisation, ett dreamteam.

Kollektivarbetare eller tjänstemän? Vi har nätverk och expertis inom båda fälten.

Vi tar hand om allt. Du slipper rekryteringskostnader, arbetsgivaravgifter och personaladministration. Och du, vi gör det med engagemang. Våra värdeord genomsyrar vårt arbete: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga, som tillsammans bildar G.U.L.D.

Välkommen att ta del av vår allt-i-ett-lösning.

image slide 2
image slide 2
image slide 2
image slide 2
image slide 2

VI FÖRSTÅR DITT BEHOV (OCH VI GÖR DET SNABBT).

Effektiv gör skäl för sitt namn. Genom vår branscherfarenhet och våra konsultchefers närvaro hos våra kunder, är vi väl medvetna om hur man arbetar på olika företag. I vårt team finns både kandidatansvariga och konsultchefer. Detta medför att vi parallellt kan arbeta nära dig som kund och våra konsulter, samtidigt som vi håller tempo i kandidatarbetet.

VI NÅR UT.

Överallt men aldrig ingenstans. Effektiv verkar lokalt på många orter – alltid nära dig. Vi hittar alltid nya forum och moderna metoder för att möta kandidaterna där vi vet att de befinner sig. Även när det gäller de allra svåraste tillsättningarna.

VI ÄR INNOVATIVA.

Vi har investerat i en större plattform på LinkedIn där vi kan paketera information och en helhetsbild av kandidatmarknaden till dig. Vi har förvärvat tech-bolaget ipool, ett digitalt kommunikationsverktyg som gör hanteringen smidigare för alla parter: Kund, kandidat och konsult.

VI ÄR EN LAGKAMRAT – SOM ARBETSGIVARE OCH SAMARBETSPARTNER.

Våra rötter inom lagsport genomsyrar hela vårt bolag. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter som arbetar hos er. Vi ger dem de bästa förutsättningarna för att lyckas och bli bra Effektiv-ambassadörer. Detta arbete tillsammans med vårt samhällsengagemang har lett till ett attraktivt varumärke, vilket våra utmärkelser som Årets Karriärföretag är ett bevis på. Vi arbetar därtill nära dig som kund och finns där som en lagkamrat för dig när marknaden svänger. Både i med- och motgång, både i hög- och lågsäsong.

Vi som finns här för att hitta din drömspelare

Vi är stolta över att ha förtroendet att hjälpa dig!

Rekrytera eller hyra in? Vad passar ditt behov?

Nedan finner du några av våra andra tjänster

Effektiv Rekrytering

Toppa laget med riktiga proffs. Vi hjälper dig hitta drömspelaren.
LÄS MER

Second Opinion

Utvärdera förmåga och potentialen för dina slutkandidatern
LÄS MER