image slide 2

Products

Däckskiftare till Sisjön

GöteborgSverige
Postat 101 dagar sedan
Uthyrning
Uppdrag
Övrigt
Yrkestyp
Visstidsanställning
Anställningstyp
Feb 13, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Nu är det snart dags att svira om vinterdäcken till sommardäck och nu söker våran kund efter duktiga däckmontörer för säsongsarbete. Har du möjlighet att arbeta under en kortare period heltid med start i mitten av Mars? Har du erfarenhet av däckskifte eller fysiskt lagerarbete? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vår kund har levererat fälgar och däck, reservdelar, batterier och motorsport sedan 1923. Är du intresserad av bilar, lastbilar eller MC så har du hittat rätt. Vår kund finns i två butiker/däckverkstäder i Göteborg och samarbetar med kända leverantörer och tillverkare. De erbjuder fälgar och däck samt tillbehör både nationellt och internationellt.

Vad erbjuder rollen?
Dina arbetsuppgifter som däckskiftare kommer bestå av att hjälpa kunder med däckbyte och erbjuda bra kundservice. Du kommer att samarbeta med kollegor för att hjälpa kunden på bästa sätt. Arbetet är fysiskt krävande med tunga lyft och ett högt tempo, detta behöver därför vara något som du trivs med. Har man inga tidigare erfarenheter inom däckskifte kommer man till en början utföra enklare arbetsuppgifter som att exempelvis köra in och ut kundens bil i verkstaden. Utöver det är placeringen ute på Sisjön och det är meriterande om man har arbetat under däcksäsong förut. Arbetstid: Måndag-fredag, 08:00-17:00. Varaktighet: Ca 2-3 månader, 6 månaders visstidsanställning via Effektiv. Placering: Sisjön, Göteborg.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett intresse för bilbranschen och en positiv inställning till att arbeta med kroppen. Du är ansvarstagande, gillar att arbeta i team och i ett högt tempo. Som däckskiftare har du nära kontakt med kunder och därmed är det viktigt att du har en god servicekänsla. Krav: - B-körkort. - Flytande svenska i tal och skrift. - Erfarenhet av fysiskt arbete som exempelvis lager eller produktion. - Tillgänglig Mars - April som minst. Meriterande: - Arbetat under däcksäsong tidigare. - Tidigare erfarenhet av verkstadsarbete.

Sökord
Däckmontör, däckskiftare, hjulskiftare, montör, produktion, lager, säsongsarbete, heltid, Sisjön, Göteborg


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Extrajobb Produktionsmedarbetare
Göteborg
Deltid
Company Logo
Ekonomiassistent
Stockholm
Deltid
Company Logo
Installationstekniker
Halmstad
Heltid
Company Logo
Kundsupport/kundtjänst
Borås
Heltid
Company Logo
Säljare
Stockholm
Heltid