image slide 2

Products

Däckskiftare till Lerum

GöteborgSverige
Postat 93 dagar sedan
Uthyrning
Uppdrag
Övrigt
Yrkestyp
Visstidsanställning
Anställningstyp
Feb 28, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Är du passionerad när det kommer till bilar och har en öga för detaljer? Då kanske du är den vi letar efter till vårt uppdrag i Lerum! Vi söker just nu engagerade däckskiftare som vill bli en viktig del av ett härligt team. Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som däckskiftare kommer du att arbeta med att byta däck på personbilar tillsammans med dina kollegor. Din vardag kommer att inkludera däckskiften, balansering och inspektion av däcken. Det kan också förekomma tunga lyft, så du bör vara bekväm med fysiskt arbete och att arbeta i ett tempofyllt miljö. Dessutom kommer du att ha daglig kontakt med kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som är positivt inställd till arbete och kanske har ett särskilt intresse för bilbranschen. Du är ansvarstagande, trivs med att samarbeta i grupp och har den fysiska styrkan som krävs för att hantera däckens storlek och vikt. Du trivs med fysiskt arbete även när det går i högt tempo. I rollen som däckskiftare kommer du att vara i nära kontakt med kunderna, så det är viktigt att du har en stark känsla för service. Erfarenhet av däckskifte är meriterande, men din vilja och engagemang spelar också en stor roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förväntar oss också att du har ett giltigt B-körkort eftersom det kan vara behov av att köra in och ut kundernas bilar till monteringshallen. Flytande svenska i tal och skrift samt god kommunikationsförmåga gentemot kunder och kollegor är också nödvändigt för att passa för tjänsten. Arbetstid: Dagtid, måndag till fredag, kl. 07:00-16:00 Varaktighet: Cirka 1,5 mån Start: Mitten Mars Plats: Lerum, Göteborg

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
Däckskiftare, Däckmontör, Lerum, Göteborg, Alingsås


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Heltid Lindex
Göteborg
Heltid
Company Logo
Prepressoperatör
Borås
Heltid
Company Logo
Industriarbetare
Halmstad
Heltid
Company Logo
Deltid studenter
Göteborg
Deltid
Company Logo
Produktionsplanerare
Falkenberg
Heltid