image slide 2

Products

Erfaren truckförare till Kungälv

GöteborgSverige
Postat 86 dagar sedan
Uthyrning
Uppdrag
Lager/Logistik
Yrkestyp
Visstidsanställning
Anställningstyp
Feb 28, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Vi söker nu en erfaren och skicklig truckförare för ett spännande konsultuppdrag på vår kunds däcklager i Kungälv. Uppdraget förväntas starta mitten Mars och pågå i cirka 2 månader, med möjlighet till förlängning för rätt person. Har du tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativ med snabb leverans och hög kvalitet? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vår kund är ett däcklager i Kungälv.

Vad erbjuder rollen?
Arbetet innebär till största del: - Lossning och lastning av däckprodukter. - Orderplockning och förberedelse för leverans. - Lagerhållning och organisering. - Upprätthålla och rapportera eventuella problem eller skador. - Följa arbetsinstruktioner och säkerhetsriktlinjer noggrant. Krav: - Erfarenhet av truckkörning, Motviktstruck och Skjutstativ. - Flytande i svenska, tal och skrift. - B-körkort och tillgång till bil. Meriterande: - Tidigare erfarenhet av däcksäsong.

Vem är du?
För att passa i rollen behöver du ha omfattande erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativ i lagermiljö. Erfarenhet av arbete med däck eller liknande produkter är starkt meriterande. Noggrannhet är av största vikt eftersom du kommer att vara ansvarig för att hantera och förflytta däckprodukter på vårt lager. Varje detalj har betydelse. Förmåga att arbeta i högt tempo och hantera logistiska utmaningar är nödvändigt för att vara framgångsrik i denna roll. Vår kund prioriterar säkerhet på sitt lager. Du måste ha en stark förståelse för säkra truckkörningsmetoder och följa alla säkerhetsföreskrifter. Arbetstiden kommer att variera. Under de första veckorna kommer du att arbeta dagtid, och därefter övergå till kvällstid. Dagtid är kl 07-16 Mån-Tors, kl 07-15 Fre. Kvällstid kl 13-20 Mån-Fre. Start: Omgående.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Varmt välkommen med din ansökan
Om du är en erfaren truckförare med stor noggrannhet och snabbhet, och om du kan anpassa dig till varierande arbetstider, är du välkommen att söka detta konsultuppdrag!

Sökord
Truckförare, Motviktstruck, Skjutstativstruck, Heltid, Kungälv, Göteborg, Däcklager


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Heltid Lindex
Göteborg
Heltid
Company Logo
Prepressoperatör
Borås
Heltid
Company Logo
Industriarbetare
Halmstad
Heltid
Company Logo
Deltid studenter
Göteborg
Deltid
Company Logo
Produktionsplanerare
Falkenberg
Heltid