image slide 2

Products

Junior Administratör till Kvällsskift

GöteborgSverige
Postat 40 dagar sedan
Uthyrning
Uppdrag
Lager/Logistik
Yrkestyp
Visstidsanställning
Anställningstyp
Apr 29, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


DHL Express söker nu en Junior Administratör för kvällsskiftet i Göteborg, med fokus på administration och tullärenden. Som en världsledande leverantör av internationella expresstransporter erbjuder DHL möjligheten att arbeta inom logistik och tullärenden. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. De erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 275 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL har fem år i rad utsetts till ”Top Employer” och även fått den svenska utmärkelsen ”Topp 100 mest spännande arbetsgivare”, och det är givet – hos DHL är det människorna som räknas! De uppmärksammar skillnaden du medför i verksamheten och tillsammans delas stoltheten i deras Internationella Expresstjänster. Ta chansen att bli en del av DHLs stjärnteam! Customs Clearance Production Unit (CCPU) på Landvetter är en specialistavdelning för in- och utförtullning av samtliga DHL Express tullpliktiga sändningar. Teamet består för närvarande av ca. 40 medarbetare indelade i två grupper: Import och Export.

Vad erbjuder rollen?
Alla DHL Express kunder är lika viktiga och därför är service, kvalitet och snabbhet viktigt i alla delar av arbetet. I rollen som Junior Administratör hos DHL Express kommer du att vara en del av Importteamet på Landvetter. Ditt huvudsakliga fokus kommer vara administration och hantering av tulldeklarationer. Du kommer också att representera DHL Express i kontakter både internt och externt, ge hög service, hantera importförtullningar, utföra uppföljningar och arbeta med olika former av rapportering i datasystemet Emma Systems. Arbetsuppgifter inkluderar: Administration och hantering av tulldeklarationer. Representation av DHL Express i interna och externa kontakter. Leverera hög service till både kollegor och kunder. Hantering av importförtullningar. Arbete med uppföljningar och rapportering i olika datasystem. Villkor: Start: Enligt överenskommelse. Omfattning: Heltid. Arbetstider: Måndag till fredag, kl. 13:30-22:00. Placeringsort: Landvetter.

Vem är du?
DHL söker nu via Effektiv en person som vill ansluta sig till kvällsteamet och trivs med att samarbeta, både med kunder och kollegor. Du är noggrann, tar ansvar för ditt arbete och är utåtriktad samt kommunikativ. Förmågan att kunna prioritera och ta ansvar är viktiga för att man ska passa i rollen. Administrativ erfarenhet, god IT-vana, minst gymnasieexamen och flytande kunskaper i svenska och engelska krävs. Hos DHL arbetar man tillsammans och vi hoppas därför att du värdesätter samarbete lika högt som vi gör! Krav för denna roll: Administrativ erfarenhet. God IT vana. Minst gymnasieexamen. Kunna tala och skriva flytande på både svenska och engelska. Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister. Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område. Meriterade: Erfarenhet av Emma Systems. Utbildning mot logistik och tull. Då DHL Express ligger vid Landvetter flygplats är det av vikt att du har möjlighet att ta dig dit utan problem.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du få en anställning via Effektiv och vara uthyrd som konsult till DHL Express i sex månader. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Administration, kundservice, admin, tullhantering, tulldeklarationer, deklarationer, Landvetter, heltid, logistik, transport, DHL, tull, kväll.


Är du intresserad av detta jobb?


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Heltid Lindex
Göteborg
Heltid
Company Logo
Prepressoperatör
Borås
Heltid
Company Logo
Industriarbetare
Halmstad
Heltid
Company Logo
Deltid studenter
Göteborg
Deltid
Company Logo
Produktionsplanerare
Falkenberg
Heltid