image slide 2

Products

Chaufförer till kommande uppdrag

GöteborgSverige
Postat 34 dagar sedan
Uthyrning
Uppdrag
Lager/Logistik
Yrkestyp
Visstidsanställning
Anställningstyp
Apr 29, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Drömmer du om en dynamisk arbetsplats där du dagligen kommer vara en nyckelspelare i att leverera högklassiga varor till kunder runt om i Göteborg? Då kan du vara den vi söker!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som chaufför kommer du dagligen att arbeta med att leverera varor till kunder runt om i Göteborg. Du kommer att vara hjärtat i den dagliga distributionen och ha en central roll i att skapa en fantastisk kundupplevelse. Du som söker bör vara flexibel när det kommer till tider och kunna arbeta både dag/ kväll och helg. Krav: - B-körkort i minst 2 år. - Hög service känsla. - Flytande Svenska i tal och skrift - God fysisk form. - Kan arbeta varierade arbetstider. Meriterande - C-körkort, BE- körkort - Tidigare erfarenhet av budbil, lastbil eller stadskörning. - Bra lokalkännedom över Göteborg med omnejd.

Vem är du?
Vi söker efter en passionerad och ansvarstagande person som älskar att köra bil och leverera service i världsklass. Du är självgående, har lokalkännedom samt att du trivs i ett högt tempo. Din positiva inställning och förmågan av att kommunicera kommer att göra dig till den perfekta lagspelare i vårt team. Är du redo för nästa spännande steg i din karriär? Skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Sökord
Chaufför, Göteborg, B-körkort, BE-körkort, C- körkort, Transport


Är du intresserad av detta jobb?


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Heltid Lindex
Göteborg
Heltid
Company Logo
Prepressoperatör
Borås
Heltid
Company Logo
Industriarbetare
Halmstad
Heltid
Company Logo
Deltid studenter
Göteborg
Deltid
Company Logo
Produktionsplanerare
Falkenberg
Heltid