image slide 2

Products

Kundtjänst till Wackes

GöteborgSverige
Postat 61 dagar sedan
Rekrytering
Uppdrag
Kontor/Administration
Yrkestyp
Tillsvidareanställning
Anställningstyp
Jan 4, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Är du redo att bli en nyckelspelare inom sales support och vara en del av ett blomstrande företag? Är du passionerad när det kommer till att skapa och upprätthålla starka kundrelationer och trivs i en strukturerad arbetsmiljö? Då kan du vara den vi söker till kundtjänstteamet hos Wackes i Göteborg!

Din framtida arbetsgivare
Wackes viktigaste tillgång är deras anställda. Här möts du av en företagskultur som bygger på att det ska kännas roligt att gå till jobbet och där det finns plats för utveckling. Wackes värdeord – engagemang, nyfikenhet och respekt – ska genomsyra allt de gör. Wackes erbjuder noggrant utvalda och hållbara produkter och tjänster som stärker och synliggör deras kunders varumärken. Deras expertis är varumärkesstärkande produktmedia och merchandise. Med ett tydligt kvalitets- och hållbarhetsfokus strävar de efter att följa och överträffa de högsta internationella CSR- och miljöstandarderna. Wackes grundades 1983 i Borås och är nu bland de största i branschen inom Sverige. Deras ambition var, och är fortfarande, att tillhandahålla högkvalitativa marknadsföringslösningar till stora och medelstora globala och nordiska företag och organisationer. Under åren har de växt och utvecklat sitt erbjudande. Wackes har kontor i Borås, Göteborg, Malmö, Stockholm, Helsingfors, Oslo och Shanghai.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Kundtjänst-medarbetare kommer du bli en central del av kundtjänstteamet där du dagligen kommer att hantera olika aspekter av kundinteraktion. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå utav hantering av mail, chattar, säljsupport, orderhantering samt hantering av kundförfrågningar. I rollen kommer du att arbeta både självständigt men också i grupp vilket sätter krav på din självständighet men också din förmåga att samarbeta med andra kollegor.

Vem är du?
För att passa in i rollen är du en energifylld person som värdesätter struktur och flexibilitet. Du är en person som har enkelt för att sätta dig in i nya saker och system, och ser möjligheter och utveckling snarare än problem. Rollen kräver att du är nyfiken, driven och ser service och kvalité som viktiga aspekter i ditt arbete. Tidigare erfarenhet inom kundtjänst, sales support eller liknande är meriterande för rollen, men din personlighet och inställning kommer att vara det som avgör om du är den rätta för tjänsten. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom service eller med kundbemötande i någon form. Krav: - Hanterar svenska och engelska affärsmässigt, både i tal och skrift. - Är en teamplayer – sätter laget framför jaget! Meriterande: - Tidigare erfarenhet inom kundtjänst, säljsupport eller orderadministration - Besitter kunskaper i Office 365

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på [email protected]

Sökord
Kundtjänst, administration, sales support


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
DAG Truckförare - Kungälv
Göteborg
Heltid
Company Logo
ICA Chaufför Deltid
Stockholm
Deltid
Company Logo
Däckbytare
Göteborg
Heltid
Company Logo
Däckmontör säsong
Göteborg
Heltid
Company Logo
Teknisk support
Svenljunga
Heltid