image slide 2

Products

KAM End-User till Zumtobel Group Göteborg

GöteborgSverige
Postat 106 dagar sedan
Rekrytering
Uppdrag
Försäljning
Yrkestyp
Tillsvidareanställning
Anställningstyp
Feb 1, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Är du en resultatinriktad säljare som brinner för att bygga och utveckla långsiktiga relationer inom näringslivet? Då kan du vara den Key Account Manager vi söker för att stärka Zumtobel Groups närvaro inom End-User!

Din framtida arbetsgivare
Zumtobel Group står sedan mer än 70 år för innovation, unika produkt- och tjänstelösningar samt exklusiv design inom belysning. Vi drivs av att förbättra livskvalitén för människor genom belysning med marknadens bästa belysningslösningar, och samtidigt bidra till en hållbar framtid genom energibesparande lösningar. Zumtobel Group är idag etablerat i 73 länder och kombinerar styrkan hos en global tillverkare med en stark lokal närvaro. Sortimentet består av ett komplett erbjudande inom belysning och varumärkena Zumtobel, Thorn samt Tridonic. I Sverige har Zumtobel Group kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.zumtobel.com, https://z.lighting/en, www.thornlighting.se.

Vad erbjuder rollen?
Som Key Account Manager kommer du att ha ansvaret för att utveckla och sköta stora kundkonton nationellt inom segmentet End-User, det vill säga mot stora industrier och retail. Din roll kommer att innebära att arbeta med kravställare men även ljuskonsulter, installatörer, tekniska beslutsfattare samt andra nyckelpersoner inom stora industrier och retail. Du kommer att fokusera på att presentera och sälja Zumtobel Groups tekniska lösningar, skapa mervärde och säkerställa långsiktiga relationer. Exempel på arbetsuppgifter: • Utforma och genomföra en handlingsplan baserad på företagets strategi för industri- och retail segmentet. • Prospektera och bearbeta marknaden med skräddarsydda lösningar för att framhäva Zumtobel och Thorn som varumärke. • Bibehåll och stärk befintliga kundrelationer inom industri- och retail segmentet. • Arbeta proaktivt och långsiktigt inom försäljningsprocessen samt bidra till kontinuerlig marknadskartläggning.

Vem är du?
Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet av komplex B2B-försäljning inom belysningsbranschen. Som person är du ambitiös, affärsmannamässig, självgående och strukturerad. Med hjälp av ditt driv och din hunger hittar du nya leads och bearbetar nya prospekts för att stärka tillväxt och lönsamhet. Vi söker dig som är bekväm i din presentationsteknik och van att ta en central plats i rummet. Du har karisman och personligheten att fånga kundens intresse och sälja in en idé och ett värde, snarare än en produkt, i ett tidigt skede. Krav: • 3-5 års erfarenhet av komplex B2B-försäljning inom belysningsbranschen. • Dokumenterad framgång av att hantera stora kundkonton och skapa långsiktiga affärsrelationer. • Flexibilitet och beredskap att resa inom västra och södra Sverige med möjlighet till företagsresor även till andra platser inom Sverige. • En drivande och initiativrik arbetsstil som visar engagemang för att uppnå och överträffa uppsatta mål. • Stark kommunikationsförmåga som möjliggör effektiv förmedling av budskap till olika målgrupper, inklusive huvudkontor, installatörer och platsansvariga inom industrin och retail. • B-körkort. Meriterande: • Relevant eftergymnasial utbildning • Starkt kontaktnät inom relevant område

Är detta din perfekta match?
Om du är en målinriktad säljare som trivs med att arbeta inom dynamisk bransch och vill vara en del av ett ledande teknikföretag, ser vi fram emot att höra från dig. Vi erbjuder en spännande roll där du får möjlighet att påverka och skapa mervärde för våra stora industriella kunder.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Joakim på [email protected]

Sökord
KAM, Försäljning, sälj, belysning


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Heltid Lindex
Göteborg
Heltid
Company Logo
Prepressoperatör
Borås
Heltid
Company Logo
Industriarbetare
Halmstad
Heltid
Company Logo
Deltid studenter
Göteborg
Deltid
Company Logo
Produktionsplanerare
Falkenberg
Heltid