image slide 2

Products

CNC-operatörer till kund i Falkenberg

FalkenbergSverige
Postat 99 dagar sedan
Uthyrning
Uppdrag
Industri/Tillverkning
Yrkestyp
Visstidsanställning
Anställningstyp
Jan 29, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Är du en erfaren CNC-operatör och söker nytt jobb? Sök då jobbet som CNC-operatör redan nu!

Din framtida arbetsgivare
Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete som CNC-operatör hos vår kund i Falkenberg. Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder, med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som CNC-operatör med kunskap från CNC-svarv eller CNC-fräs. Dina vanligaste förekommande arbetsuppgifter innebär att ställa maskinerna utefter ställschema, samt löpande kvalitetskontroller. Din erfarenhet gör att du har kunskap i verktygsval kopplat mot vilken produkt som skall produceras. Största delen av tillverkningen sker i 3, 4 och 5-axliga CNC-styrda fräsar och svarvar.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har god teknisk förståelse. Beroende på din bakgrund och kunskap kommer du få arbeta med ditt specialistområde inom svarv eller fräs. Vi tror även att du har kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Som person har du en positiv inställning och tycker om att arbeta i lag. Vår kund har höga leverantörskrav och vi ser därför att du som sökande är en ordningsam person med öga för de små detaljerna. Du erbjuds: Ett utvecklande arbete i en toppmodern produktion där man satsar stort på trivsel och gemenskap. Arbetstider: 2-skift Omfattning: 100%

Är detta din perfekta match?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Sökord
CNC, CNC-operatör, Operatör, Fräs, Svarv, Falkenberg


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Systemutvecklare
Borås
Heltid
Company Logo
Truckförare
Herrljunga
Heltid
Company Logo
Revisor
Falkenberg
Heltid
Company Logo
Lastare - Sommarsäsong
Falköping
Heltid
Company Logo
Apputvecklare Malmö
Malmö
Heltid