image slide 2

Products

Extrajobb hos United Spaces

GöteborgSverige
Postat 101 dagar sedan
Uthyrning
Uppdrag
Bygg
Yrkestyp
Timanställning
Anställningstyp
Feb 15, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Är du studerande och söker extrajobb? Är du en fena på service och trivs som allra bäst med människor omkring dig? Kanske har du tidigare erfarenhet i en tjänst som receptionist, inom konferens eller restaurang? Då kan rollen som Community Host hos United Spaces på Östra Hamngatan vara något för dig. Vi träffar kandidater löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Om företaget
Castellum-ägda United Spaces är en av Sveriges ledande och mest expansiva coworking-aktörer med tio anläggningar i sju olika städer (Stockholm, Arlanda, Uppsala, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Malmö). Vi har i dagsläget drygt 4 000 medlemmar fördelade på 800 medlemsföretag från en mängd olika branscher och verksamhetsområden. United Spaces på Östra Hamngatan i Göteborg erbjuder sina medlemmar en modern och kreativ arbetsmiljö mitt i Göteborgs innerstad. Här finns ett förstklassigt kontor och fantastiska lokaler för konferens och event. Nu behöver de extra stöttning till teamet och söker dig som är en lagspelare med serviceandan på topp!

Vad erbjuder rollen?
Community Host är personen som arbetar i driften och tar hand om United Spaces medlemmar på anläggningen. Din roll är att se till så att vardagen för medlemmarna blir magisk, det kan vara alltifrån att fixa kaffe, ta hand om konferenser eller beställa det perfekta fikat till eftermiddagen. Du hälsar alltid medlemmarna välkomna med ett leende och hjälper dina kollegor med dagliga driften. Kort och gott du är ansiktet utåt på plats för United Spaces medlemmar och lever efter deras löfte: Come grow with us! Arbetsdagen på United Spaces innefattar att: Arbetstiden på uppdraget kan variera men är främst förlagd 07:30 – 17:00. Halvdagar förekommer främst måndag eftermiddag och tisdag förmiddag. Du förväntas kunna arbeta 1-2 tillfällen/vecka där tisdag morgon är allra viktigast. Dina närmaste kollegor kommer att vara andra i samma roll, och tillsammans med dem och Community Manager Eva, ser ni till att United Spaces medlemmar får bästa möjliga service och arbetsmiljö.

Vem är du?
För att passa i tjänsten tror vi att du är en person som är engagerad och drivs av att integrera med nya människor, älskar service och är prestigelös. Du trivs med att jobba i en organisation som växer. Vi förutsätter att du tar den ekologiska, sociala och ekonomiska hållbarheten på största allvar. Vi förutsätter även att du ser laget istället för jaget. Vi vill att du drivs av passion, öppenhet, att ha roligt på jobbet, förtroende och mod. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete inom reception, konferens eller restaurang. Krav för tjänsten är att du talar och skriver flytande på svenska. Du får gärna ha en hög nivå på engelska och talar du andra språk är det meriterande. Du bör klara av att arbeta i Microsoft Officepaket utan problem. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande eller ha en annan sysselsättning på minst 50%. Du behöver kunna visa intyg på denna sysselsättning. Med fördel är du studerande med minst 1 år kvar av dina studier, då United Spaces gärna ser att detta är ett långvarigt samarbete.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till United Spaces.

Sökord
Reception, service, konferens, kontor


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Heltid Lindex
Göteborg
Heltid
Company Logo
Prepressoperatör
Borås
Heltid
Company Logo
Industriarbetare
Halmstad
Heltid
Company Logo
Deltid studenter
Göteborg
Deltid
Company Logo
Produktionsplanerare
Falkenberg
Heltid