image slide 2

Products

Elektriker

VarbergSverige
Postat 90 dagar sedan
Rekrytering
Uppdrag
Övrigt
Yrkestyp
Tillsvidareanställning
Anställningstyp
Mar 2, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Är du en elektriker som söker efter en ny utmaning? Söker du ett varierat självständigt arbete där du får jobba med ett kunnigt gäng som arbetar med hög kvalitet? Läs vidare här!

Din framtida arbetsgivare
XEL Elinstallationer är hemmahörande i Varberg med Halland som arbetsplats. Vi består idag av 5 anställda som arbetar i en platt organisation med flexibilitet och eget ansvar. Vi fokuserar på kvalitativa lösningar inom elinstallationer, solcellsinstallationer, batterilagring, laddlösningar och styrinstallationer. Läs gärna mer om oss på; xel.se

Vad erbjuder rollen?
Som elektriker hos oss får du en varierande och självständig roll där du arbetar med olika typer av serviceuppdrag och mindre entreprenader som omfattar el, data och solcellsinstallationer. Vi arbetar både med privat-, och företagskunder. Hos oss har du stor frihet under ansvar och arbetar med hela flödet mot dina kunder, från första kontakt och beställning till utförande och fakturering.

Vem är du?
Vi söker dig som har bred erfarenhet av elektrikeryrket som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du har avslutad el-utbildning och minst 2 års erfarenhet inom yrket. Du har bra samarbetsförmåga och är mån om att utföra installationer av högsta klass. Krav: * B-körkort * Minst 3 årig gymnasial utbildning eller motsvarande * ECY-certifikat, som ska uppvisas vid anställning

Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder en varierande och självständig roll med stor frihet under ansvar. Hos oss värderar vi arbetsmiljö, öppenhet, yrkesstolthet och känsla för detaljer.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Ingrid Törngren på [email protected] Detta är en direktrekrytering, Effektiv annonserar tjänsten, Xel Elinstallationer står själva för rekryteringsprocessen inklusive urval och intervjuer. Du kommer att vara anställd direkt hos Xel Elinstallationer.

Sökord
Elektriker, serviceelektriker, ECY-certifikat


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Kund- och marknadssupport till Horreds Möbler
Varberg
Heltid
Company Logo
Chaufför
Göteborg
Deltid
Company Logo
Transportbilssäljare
Stockholm
Heltid
Company Logo
Kundtjänstmedarbetare till Lyreco
Borås
Heltid
Company Logo
Serviceledare
Varberg
Heltid