image slide 2

Products

Extrajobb Falkenberg

FalkenbergSverige
Postat 83 dagar sedan
Uthyrning
Uppdrag
Lager/Logistik
Yrkestyp
Timanställning
Anställningstyp
Feb 19, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Är du på jakt efter ett extrajobb vid sidan av dina studier eller annat jobb? Skicka då in din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Att vara timanställd hos oss på Effektiv innebär att du blir en del av vår arbetspool inom industri och lager, vilket betyder att uppdragen du får kan variera. Du kan få möjligheten att vara på flera olika företag, ha olika arbetstider och arbetsuppgifter - anpassat efter din tillgänglighet och dina kunskaper. Arbetsuppgifterna är typiska för industri och lager och kan t.ex. vara: - Plock och pack - Produktionsarbete - Truckkörning Villkor: Ort: Falkenberg med omnejd Omfattning: Deltid Arbetstider: Varierande, kan vara heldag eller bara några timmar, under alla veckans dagar samt tider på dygnet.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon form av annan sysselsättning om minst 50% - det kan vara studier, annat arbete, pension eller liknande. För att trivas i rollen tror vi att du är flexibel, kan arbeta varierande timmar och olika dagar samt arbetstider. Vi tror att du tycker det är kul att lära dig nya saker, har en positiv inställning och god arbetsmoral. Du förstår att du är ansiktet utåt för Effektiv och vill göra ditt bästa på jobbet för att din arbetsledare för dagen ska vara nöjd. Vidare talar och förstår du det svenska språket, och det är meriterande om du har körkort och bil för att kunna ta dig till fler arbetsplatser. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper då vi tror att man klarar sig långt med rätt inställning, men det är meriterande med tidigare erfarenheter inom industri och lager samt om du har truckkort.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer och urval sker löpande så ansök redan idag eller tipsa en vän!

Sökord
extrajobb, falkenberg, industri, lager, truck, student, jobb, jobbstudent, plock, pack, plockochpack, lastning


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Grafisk Designer
Borås
Heltid
Company Logo
Sommarjobb lager
Varberg
Heltid
Company Logo
Lastare - Sommarsäsong
Falköping
Heltid
Company Logo
Produktionsmedarbetare
Varberg
Heltid
Company Logo
Lagerpersonal
Göteborg
Deltid