image slide 2

Products

Truckförare med erfarenhet till Kungälv

GöteborgSverige
Postat 74 dagar sedan
Uthyrning
Uppdrag
Lager/Logistik
Yrkestyp
Visstidsanställning
Anställningstyp
Mar 11, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Vi letar efter dig - en erfaren och passionerad truckförare som är redo för ett spännande uppdrag på vår kunds däcklager i Kungälv! Uppdraget börjar i mitten av Mars och sträcker sig över cirka 2 månader, med möjlighet till förlängning för den som visar sitt kunnande. Har du erfarenhet av att hantera motviktstruck och skjutstativ med en fokus på snabbhet och kvalitet? Då är du precis den vi letar efter, och din ansökan är mer än välkommen!

Om företaget
Vår kund är ett däcklager i Kungälv.

Vad erbjuder rollen?
Arbetet innebär till största del: - Lossning och lastning av däckprodukter. - Orderplockning och förberedelse för leverans. - Lagerhållning och organisering. - Upprätthålla och rapportera eventuella problem eller skador. - Följa arbetsinstruktioner och säkerhetsriktlinjer noggrant. Krav: - Erfarenhet av truckkörning, Motviktstruck och Skjutstativ. - Flytande i svenska, tal och skrift. - B-körkort och tillgång till bil. Meriterande: - Tidigare erfarenhet av att arbeta under däcksäsong.

Vem är du?
För att passa in i rollen bör du ha omfattande erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativ i lagermiljö. Erfarenhet av arbete med däck eller liknande produkter är starkt meriterande. Noggrannhet är av yttersta vikt då du kommer att hantera och förflytta däckprodukter på lagret. Förmåga att arbeta i högt tempo och hantera logistiska utmaningar är nödvändigt för att lyckas i denna roll. Säkerhet är av hög prioritet på vårt lager, så du måste ha en stark förståelse för säker truckkörning och följa alla säkerhetsföreskrifter. Arbetstiden kommer att variera, med dagtid under de första veckorna och sedan övergång till kvällstid. Dagtid är från kl. 07:00 till 16:00, måndag till torsdag, och kl. 07:00 till 15:00 på fredagar. Kvällstid är från kl. 13:00 till 20:00, måndag till fredag. Start: Omgående.

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra kärnvärden Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Varmt välkommen med din ansökan
Om du är en erfaren truckförare med hög noggrannhet och snabbhet, och har förmågan att anpassa dig till varierande arbetstider, så är du välkommen att söka detta konsultuppdrag!

Sökord
Truckförare, Motviktstruck, Skjutstativstruck, Heltid, Kungälv, Göteborg, Däcklager


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Heltid Lindex
Göteborg
Heltid
Company Logo
Prepressoperatör
Borås
Heltid
Company Logo
Industriarbetare
Halmstad
Heltid
Company Logo
Deltid studenter
Göteborg
Deltid
Company Logo
Produktionsplanerare
Falkenberg
Heltid