image slide 2

Products

Livsmedelsarbetare Falkenberg

FalkenbergSverige
Postat 70 dagar sedan
Rekrytering
Uppdrag
Industri/Tillverkning
Yrkestyp
Tillsvidareanställning
Anställningstyp
Mar 9, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Är du intresserad av att arbeta inom livsmedelsproduktion? Då kan vi ha en tjänst som kan vara perfekt för dig!

Vad erbjuder rollen?
Just nu söker vi nya medarbetare till våra samarbetsparters inom livsmedelsindustrin. Rollen som livsmedelsarbetare kan skilja sig mellan olika företag, men kan innefatta arbetsuppgifter såsom: - Maskinoperatör - Styckning - Truckkörning - Packning Det är önskvärt om man kan börja arbeta omgående, och att man kan arbeta 2-skift - men dagtid kan också förekomma. Arbetet är på 100% och arbetsplatserna ligger i Falkenberg med omnejd.

Vem är du?
Vi söker dig som är van vid att jobba fysiskt, tycker om känslan av att vara självgående och tar eget ansvar. Du ser dig själv som flexibel och strävar efter att uppnå de mål som är uppsatta. Utöver detta har du en god arbetsmoral, och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Om du har en utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet inom industri är det mycket meriterande, men inget krav. Vi tror att man kan komma långt med vilja att lära sig, därför är personliga egenskaper det absolut viktigaste. För att vara aktuell för denna tjänst bör du ha: - Körkort och bil. - Truckkort A+B Urval och intervjuer sker löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum - så skicka in din ansökan redan idag!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emelie Lindskog på [email protected]

Sökord
produktionsmedarbetare, falkenberg, maskinoperatör, jobb, jobbifalkenberg, livsmedel, produktion, tillverkning, styckare


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Grafisk Designer
Borås
Heltid
Company Logo
Sommarjobb lager
Varberg
Heltid
Company Logo
Lastare - Sommarsäsong
Falköping
Heltid
Company Logo
Produktionsmedarbetare
Varberg
Heltid
Company Logo
Lagerpersonal
Göteborg
Deltid