image slide 2

Products

Backend-utvecklare till Preventia Finans

GöteborgSverige
Postat 36 dagar sedan
Rekrytering
Uppdrag
IT
Yrkestyp
Tillsvidareanställning
Anställningstyp
Apr 20, 2024
Sista ansökningsdag

Översikt


Är du en driven backendutvecklare som brinner för att vara steget före och skapa långsiktiga IT-lösningar? Vill du vara en del av ett mindre företag i en ny spännande roll? Hos Preventia väntar en spännande resa - vill du vara med?

Din framtida arbetsgivare
Preventia är ett finans- och inkassobolag som skiljer sig från alla övriga branschkollegor. Genom att ständigt utmana sig själva, sin marknad och sin bransch skapar Preventia bättre resultat för sina kunder i lojala och långsiktiga affärsrelationer. Preventias samarbeten är mycket uppskattade och de arbetar agilt i syfte att kunden skall få betalt och kundens kund skall komma tillbaka för nya affärer.

Vad erbjuder rollen?
Preventia har egenutvecklade produkter och webblösningar som används av kunder, slutkunder och internt. De bygger och förvaltar sömlösa integrationer mot olika kundsystem, för att skapa värde och underlätta verksamhetens flöden. Deras integrationer sträcker sig över olika plattformar och kommunikationsprotokoll för att säkerställa att dataöverföring sker smidigt och säkert. De fokuserar på att skapa hållbara lösningar som möjliggör effektiv kommunikation och samarbete mellan olika aktörer. Genom att bygga och underhålla dessa system strävar Preventia efter att stärka deras kunders förmåga att möta sina affärsmål. Arbetsuppgifterna består av att utveckla nya samt förvalta befintliga lösningar efter interna och externa krav och önskemål. Likaså vara en del i utvecklingsarbete för att skapa en IT-miljö i framkant. Vilket innebär delaktighet, och ibland ansvar, i processen från kravställan till produktion. Preventias ”tech stack” för backend-utveckling ligger inom Microsofts tekniker. Exempel på arbetsuppgifter: • Utveckla och implementera nya funktioner och förbättringar för befintliga system. • Hantera och underhålla databaser och systemintegrationer. • Delta i kravspecifikation och systemdesign för nya projekt. • Utföra felsökning och lösa problem i produktionen. • Samarbeta med andra teammedlemmar för att säkerställa en effektiv och robust IT-arkitektur.

Vem är du?
Vi söker dig som är en passionerad och självgående backendutvecklare med en djup förståelse för teknik. Du drivs av att hitta innovativa lösningar och är nyfiken på att utforska nya tekniker. Utöver tekniska färdigheter värdesätter vi även mjuka värden såsom samarbetsförmåga, initiativtagande och en positiv attityd till lärande och personlig utveckling. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av backend-lösningar och är flytande i svenska i både tal och skrift. Erfarenhet inom finans och finanslösningar är inte ett krav men meriterande. Kunskapskrav: • .NET • C# • ASP.NET • REST API / OAuth • SQL Server • Github Meriterande kunskaper: Det ses som mycket meriterande om du har arbetat med microservicearkitektur, Docker, Next.js/Typescript. Kunskap om Windows servrar och Linux servrar är också mycket uppskattat.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Är du en person med entreprenörstänk och en stor dos driv, som kan ta ansvar i denna nya roll hos ett mindre bolag? Skicka in din ansökan redan idag via effektiv.se! Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Markus Nordbring på [email protected].

Sökord
Programmering, backend, full stack, system engineer


Ansökningsperioden för detta jobb har tyvärr stängt.


Show all 5 resourses

Company Logo
Spontanansökan
Borås
Heltid
Company Logo
Heltid Lindex
Göteborg
Heltid
Company Logo
Prepressoperatör
Borås
Heltid
Company Logo
Industriarbetare
Halmstad
Heltid
Company Logo
Deltid studenter
Göteborg
Deltid
Company Logo
Produktionsplanerare
Falkenberg
Heltid