image slide 2

EFFEKTIV NYHET

EFFEKTIV ÄR STOLT SPONSOR TILL REDBERGSLID IK

Med samhällsengagemanget som en gemensam hörnsten, väljer nu Effektiv och Redbergslid IK att ingå ett långsiktigt partnerskap.

Stärka samhällsengagemanget i Göteborg

Redbergslid IK är en framgångsrik handbollsklubb med starka anor. Föreningen bildades 1916 och har en tydlig värdegrund som präglar verksamheten, där värdeorden innefattar Elegans, Ansvar och Tillsammans. Med klubbens tydliga värderingar och starka samhällsengagemang, som på många sätt delas med Effektiv, känns det naturligt att ingå ett partnerskap. Tillsammans kommer Effektiv och Redbergslid IK att arbeta för att stärka samhällsengagemanget i Göteborg.

Hjälpa varandra att växa

Effektiv är ett värderingsstyrt bolag som tillför kompetens, hjälper och utvecklar människor i kombination med att bolaget även vill hjälpa till utanför arbetslivet. Sponsring av idrottsföreningar är därav en viktig del av Effektivs verksamhet.

– Som en del av Effektivs starka värdegrund – att ge tillbaka till samhället – ges varje medarbetare möjlighet att sponsra ett lag/förening. De senaste åren har jag sponsrat RIK P12 då min systerson spelar där. RIK har därmed länge varit en förening som mitt hjärta klappar lite extra för. Jag är stolt att nu få representera Effektiv i RIK:s nätverk, beskriver Haroula Karasimou, rekryteringskonsult Effektiv Göteborg.

– Vi är väldigt glada och stolta att presentera Effektiv som ny samarbetspartner till RIK. Tillsammans ska vi hjälpa varandra att växa och göra insatser för såväl affärer som elit-, bredd-, dam- och herrverksamheten, säger Tony Larsson, sportchef Redbergslid IK.

Effektiv sponsrar i dagsläget ett 100-tal föreningar och flera individuella idrottare. Samhällsengagemanget har blivit en hjärtefråga för bolaget. Effektiv vill, med värdeorden i åtanke, ta GULD med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Nu ser vi fram emot att nå GULD med Redbergslid IK!